Warning: session_start(): open(/tmp/sess_7pq21jpbq5ss65ug93ho8h6al3, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /var/www/vhosts/schenking.nl/httpdocs/notarissen.php on line 6
Schenking, erfenis, schenken, erven, nalatenschap, belasting, vrijstelling huwelijkse voorwaarden.
Home | Wie | Wat | Hoe | Contact
 13 december 2019 Zoek uw notaris in en sorteer op plaats naam zoek
Notarissen Goede doelen Schenkingen
Notarissen Goede Doelen Schenkingen

Zoek uw notaris inen sorteer op

plaats naam

 

Ik heb een notariskantoor en wil een nieuwe advertentie opgeven of gratis suggestie.

 

Notarissen en schenkingen
Op schenking.nl vindt u razendsnel alle informatie met betrekking tot alle gespecialiseerde Notarissen in Nederland.

Op de site is een overzicht te vinden van alle notariskantoren in Nederland. Er zijn twee soorten vermeldingen te vinden; gratis vermeldingen met alleen de adresgegevens van een notariskantoor en complete bedrijfspresentaties.
Als u op een foto (of de link klikt) dan verschijnt er een tweede pagina met alle contactgegevens. Voor nadere informatie kunt u direct contact opnemen met het bewuste kantoor. Onze organisatie bemiddelt verder niet en er worden GEEN bemiddelingskosten in rekening gebracht.
Om alles zo makkelijk mogelijk te kunnen doen, kunt u ook via het vragenformulier een vraag stellen (of offerte aanvragen) aan de bewuste notaris.

Schenkingen en het notariƫle werk is maatwerk. Voor vragen of inlichtingen over schenkingen adviseren wij daarom contact op te nemen met een hierin gespecialiseerd kantoor. Raadpleeg daarom eerst de presentaties van de notariskantoren die boven de lijst staan van alle kantoren in een bepaalde provincie.

700014

Fokkema Linssen Notarissen

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: ROTTERDAM
   
 
   
Bedrijfsnaam: Fokkema Linssen Notarissen
Contactpersoon: Mevrouw E.M. Holleman
Adres: Heemraadssingel 131
  3022 CD   ROTTERDAM
Telefoon: +31 10 476 26 88
Fax: +31 10 477 12 02
E-mail: info@fokkemalinssen.nl
Internetadres: www.fokkemalinssen.nl
Voor de circa 20 medewerkers van Fokkema Linssen Notarissen, waaronder kandidaat-notarissen en notariele juristen, is het geven van notariele adviezen dagelijkse kost. Wanneer u informatie wilt over bijvoorbeeld werkzaamheden en prijzen bent u welkom op de Heemraadssingel. Een telefonische afspraak is snel gemaakt. Tel. 010-4762688.

Juridisch taalgebruik lijkt voor veel mensen niet altijd even helder. Fokkema Linssen Notarissen spreekt niet alleen die taal maar vooral ook de uwe. U krijgt de zekerheid van een goede notariele overeenkomst met daarbij een duidelijke en heldere toelichting.

Realistische prijzen Van Fokkema Linssen Notarissen krijgt u een transparante offerte vooraf, zodat u weet waar u aan toe bent, en... weet hoeveel werk er allemaal komt kijken bij een goede overeenkomst. Dan blijkt meteen dat de prijzen van Fokkema Linssen Notarissen uiterst realistisch zijn. De Algemene Voorwaarden van Fokkema Linssen Notarissen zijn uiteraard ook van toepassing op de aangeboden offerte.
Door onderstaande gegevens in te vullen kunt u uw vraag aan deze Notaris stellen.
Naam:
Man Vrouw
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
E-mail:
Vraag:
InternetAdres © 2007

Warning: Unknown: open(/tmp/sess_7pq21jpbq5ss65ug93ho8h6al3, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0