Notice: Undefined index: msg in /var/www/vhosts/schenking.nl/httpdocs/notarissen.php on line 163 Schenking, erfenis, schenken, erven, nalatenschap, belasting, vrijstelling huwelijkse voorwaarden.
Home | Wie | Wat | Hoe | Contact
 18 december 2017 Zoek uw notaris in en sorteer op plaats naam zoek
Notarissen Goede doelen Schenkingen
Notarissen Goede Doelen Schenkingen

Zoek uw notaris inen sorteer op

plaats naam

 

Ik heb een notariskantoor en wil een nieuwe advertentie opgeven of gratis suggestie.

 

Notarissen en schenkingen
Op schenking.nl vindt u razendsnel alle informatie met betrekking tot alle gespecialiseerde Notarissen in Nederland.

Op de site is een overzicht te vinden van alle notariskantoren in Nederland. Er zijn twee soorten vermeldingen te vinden; gratis vermeldingen met alleen de adresgegevens van een notariskantoor en complete bedrijfspresentaties.
Als u op een foto (of de link klikt) dan verschijnt er een tweede pagina met alle contactgegevens. Voor nadere informatie kunt u direct contact opnemen met het bewuste kantoor. Onze organisatie bemiddelt verder niet en er worden GEEN bemiddelingskosten in rekening gebracht.
Om alles zo makkelijk mogelijk te kunnen doen, kunt u ook via het vragenformulier een vraag stellen (of offerte aanvragen) aan de bewuste notaris.

Schenkingen en het notariƫle werk is maatwerk. Voor vragen of inlichtingen over schenkingen adviseren wij daarom contact op te nemen met een hierin gespecialiseerd kantoor. Raadpleeg daarom eerst de presentaties van de notariskantoren die boven de lijst staan van alle kantoren in een bepaalde provincie.

700002

Hermus Notarissen Son

Provincie: Noord-Brabant
Plaats: SON EN BREUGEL
   
 
   
Bedrijfsnaam: Hermus Notarissen Son
Contactpersoon: mr M.C.J.M. Hermus
Adres: Wilhelminalaan 1a/b
  5691 AX   SON EN BREUGEL
Telefoon: 0499-470480
Fax: 0499-474242
E-mail: info@notarissonenbreugel.nl
Internetadres: www.notarissonenbreugel.nl
"Specialist in familie vermogensrecht en nieuw (fiscaal) erfrecht. (EPN-notaris. Reeds vijf jaar vastgeworteld in de Dommelstreek door open uitstraling en de bekende vriendelijke prijsstelling. In het schitterende open (nu modernste medio 2005!) notariskantoor van Zuid-Oostbrabant passeert u op niveau! Bezoek de infotheek in het nieuwe pand."
Door onderstaande gegevens in te vullen kunt u uw vraag aan deze Notaris stellen.
Naam:
Man Vrouw
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
E-mail:
Vraag:
InternetAdres © 2007