Notice: Undefined index: msg in /var/www/vhosts/schenking.nl/httpdocs/notarissen.php on line 163 Schenking, erfenis, schenken, erven, nalatenschap, belasting, vrijstelling huwelijkse voorwaarden.
Home | Wie | Wat | Hoe | Contact
 21 november 2017 Zoek uw notaris in en sorteer op plaats naam zoek
Notarissen Goede doelen Schenkingen
Notarissen Goede Doelen Schenkingen

Zoek uw notaris inen sorteer op

plaats naam

 

Ik heb een notariskantoor en wil een nieuwe advertentie opgeven of gratis suggestie.

 

Notarissen en schenkingen
Op schenking.nl vindt u razendsnel alle informatie met betrekking tot alle gespecialiseerde Notarissen in Nederland.

Op de site is een overzicht te vinden van alle notariskantoren in Nederland. Er zijn twee soorten vermeldingen te vinden; gratis vermeldingen met alleen de adresgegevens van een notariskantoor en complete bedrijfspresentaties.
Als u op een foto (of de link klikt) dan verschijnt er een tweede pagina met alle contactgegevens. Voor nadere informatie kunt u direct contact opnemen met het bewuste kantoor. Onze organisatie bemiddelt verder niet en er worden GEEN bemiddelingskosten in rekening gebracht.
Om alles zo makkelijk mogelijk te kunnen doen, kunt u ook via het vragenformulier een vraag stellen (of offerte aanvragen) aan de bewuste notaris.

Schenkingen en het notariƫle werk is maatwerk. Voor vragen of inlichtingen over schenkingen adviseren wij daarom contact op te nemen met een hierin gespecialiseerd kantoor. Raadpleeg daarom eerst de presentaties van de notariskantoren die boven de lijst staan van alle kantoren in een bepaalde provincie.

700015

Hofsteenge & Wesseling notarissen

Provincie: Overijssel
Plaats: ENSCHEDE
   
 
   
Bedrijfsnaam: Hofsteenge & Wesseling notarissen
Contactpersoon: Dhr. W.T.J. Knijff
Adres: Hengelosestraat 42
  7514 AH   ENSCHEDE
Telefoon: 053-4314977
Fax: 053-4310299
E-mail: notarissen@henw.nl
Internetadres: www.henw.nl
Hofsteenge & Wesseling Notarissen is een middelgroot notariskantoor in het centrum van Enschede, met ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Aan particulieren, ondernemers en bedrijven bieden wij advies en ondersteuning, waarbij de specifieke persoonlijke en/of zake-lijke belangen van de cli
Door onderstaande gegevens in te vullen kunt u uw vraag aan deze Notaris stellen.
Naam:
Man Vrouw
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
E-mail:
Vraag:
InternetAdres © 2007